zondag, november 29, 2009

Na lange tijd weer eens een update!

Het is ondertussen meer dan een jaar stil geweest rond de racer. De auto staat nu al een jaar in de stalling, rustig te wachten tot er weer betere tijden aanbreken.
In het afgelopen jaar is er dus niet met de auto gereden, meestal hebben we op de BDC dagen geholpen met keuren en de rest van de dag staan vlaggen. Erg nuttig en toch ook leuk om te doen. En dan weet je ook weer wat je mist! Elke keer als ik langs de kant van de baan stond en de racers knalden voorbij dan stond ik toch wel een beetje te balen, ik ben toch liever óp de baan dan dat ik er naast sta!
Maar gelukkig gaat daar verandering in komen! Op 31 Maart 2010 organiseerd de BDC namelijk een dag op Spa-Francorchamps! En dat is natuurlijk een kans die we niet kunnen laten schieten. Roy heeft dat de vorige keer helaas wel gedaan maar dit keer gaan we weer samen!
Het duurt nog wel even voor het zo ver is, maar dat is niet zo erg. Het idee om weer op Spa te kunnen gaan rijden is ook al leuk!
Tegen de tijd dat de racer weer uit de stalling komt om 'm voor te bereiden op Spa zullen er wel weer wat update's komen.

Geen opmerkingen: